Vi är pigg och glad oavsett alla problem!!

Eftermiddagens äventyr bestod av gym! 
Det är bra man har gym på hotellet när allt med hotellet bara är problem..

Nu ska ni få höra hur bra vi lyckats med att fixa ett bra hotell. 

Vi kollade agoda, hittade massa skit hotell för dyra priser i området vi ville bo, tillslut hittade vi ett hotell som kostade ca 800kr per natt, alltså 400kr var och då ingick även frukosten.. Det var ett av de billigaste hotellen vi hittade som verkade bra, alla andra var dyra men verkade vara skit..

På agoda hemsidan stod det att vi skulle få wi-fi på rummet, morgontidning, hårtork, terass, skrivbord, resturang osv! 
När vi kommer hit börjar det med att dom säger att vi endast har wi-fi i lobbyn och inte i rummet så vi blev inte så värst glad, accepterade läget och fortsatte upp till rummet där de visade sig att vi inte hade någon terass utan en liten liten balkong med stor varm fläkt och inga möbler...
På morgonen dagen efter vi anlänt frågade vi även vart de var man åt frukost osv, då fick vi veta att det inte fanns någon resturang på vårat hotell utan att vi måste gå till ett annat hotell för att äta frukost osv.. 
Så idag försvann elen hela förmiddagen så vi kunna ej göra någonting och vi bor ganska högt upp i byggnaden så det var kul att gå i trapporna, när elen väl börja fungera igen så slutade tvn fungera så då var vi utan den tills nyss, och utan tvn finns absolut inget att göra här.. Sen tog jag en dusch och mitt uppe i allt så släcks hela hotellet igen så jag flyger ut ur duschen och blir svin rädd (hatar mörker och speciellt på en toa) så Wictoria fick sitta på badrummet med en lampa medan jag duschade färdigt.. 
Hahaha 
Ja, låt oss säga att det har varit en händelserik vistelse på detta hotell och vi aldrig mer kommer betala sånt här dyrt hotell innan vi sett hur det är :') 
Man lär sig av sina misstag!! 
På fredag rör vi oss vidare till ett hotell som verkar bättre och ligger inne i stan så vi får nöja oss med pool de sista dagarna, plz låt oss få en bra och härlig upplevelse där :') 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback