En onsdags utflykt :)

I onsdags åkte vi ut på en heldags utflykt, började klockan 9 på morgonen och kom hem vid 4 på eftermiddagen, det var en kul dag :)

Började dagen med att besöka dessa små mini apor som heter Tarsier, dom var otroligt små med oerhört stora ögon och en låååång svans. 
Åkte sedan vidare till en fjärilgård där vi fick se massa fjärilar bland annat vissa som höll på att bli fjärilar som ni ser på en av bilderna :) 

Efter det åkte vi till de berömda chocolate hills här på bohol.
Trodde de skulle va coolare och finare än det var men dom var väll ganska fin o tuff ändå :) 

The hanging twin bridges vart stoppet därpå, känd bambu bro som vi fick gå på och jag kan säga det att det var otroligt läskigt för det knakade o man sjönk och det kändes som om att bron skulle gå sönder vilken sekund som helst haha... 

Vid lunch blev det ett stopp vid en flytande resturang, vi åkte längst en å och åt lunch och stannade och fick se barn uppträda på deras båtschen osv. Riktigt mysigt!

Vårt sista stopp blev på ett ställe som heter PHYTON. 
Där fanns det massa djur att kolla på men roligast av allt var ju garanterat ormarna, man burkar få gå in till phyton ormen och "mysa" o ta bilder men den hade fått ägg precis därför var buren stängd pga den kan tydligen bli aggressiv om man kommer nära den då, men den gula ormen fick vi leka med hur mycket vi ville och ungen som va på Stället verkar va bästavän med ormen, han myste, pussades osv med den. Haha helt sjukt! 


Det var lite text och bilder från vår utflyktsdag :) 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback