En fredag hos Ebba!

Idag har det varit en riktigt härlig fredag, imorse när vi vaknade åt vi frukost och sedan åkte vi direkt mot Ebba för att spendera dagen där, Ryan och Jesper hade superkul och dagen gick fort. Kommer garanterat bli fler playdates där! 
Vi kom hem vid 4tiden och då var Anneli hemma så jag slutade direkt när jag kom hem och är nu ledig tills på tisdag, det ska bli skönt :)! 

Thursday 25/2

Klockan är nu 18:00 här i Australien och min dag har varit så extremt lugn så jag har faktiskt inte så mycket att dela med mig av. 
Vi åkte iväg på simskola och efter den var det lunch/sova på schemat och sen kom Anneli hem vilket betydde att jag slutade. 

Vissa dagar finns det verkligen inte mycket att berätta om, att jobba mån-fre får upplevelserna att stanna upp lite. 

Haha, men det knallar på för mig och idag ska jag för första gången testa korvstråganoff här i Australien, vi får la se hur god den är, korven är ju inte alls god här och mammas korvstråganoff slår ALLAS! Den är magisk, min favoriträtt på hög nivå! 
Den maten som ska stå på bordet den dagen jag anländer till Sverige igen. Haha
Xoxo <34 WEEKS DOWN UNDER!

Idag var det EN hel månad sedan jag landade i Australien.
I Måndags var det en månad sedan jag lämnade Sverige och satte mig på planet påväg mot Australien.
Helt sjukt vad en månad går fort ändå...
Hoppas hastigheten fortsätter i denna takt för då är jag hemma med mina älskade efter en underbar upplevelse och vistelse i Australien!
 
Denna magiska upplevelse får en verkligen att växa som person och att uppskatta det man har hemma.
Är så stolt och glad att jag gjorde detta valet.