A perfect last night!

Idag var som sagt vår sista dag här på Bohol och idag är Wictoria fri från Antibiotika så vi unnade oss en öl till maten och en drink, vattenpipa och massa snack efter maten. 
Vi har varit som två tanter på denna resa, vi har endast festat en gång och då gick vi hem tidigt och la oss.. Men riktigt härligt att båda två har velat varit nykter under denna resa :)!

Efter vår sista kväll här på bohol så känner man ju att man bara vill stanna för den har varit så mysig och härlig, men ikke imon beger vi oss härifrån och nu ska vi sova! 
Hoppas vi har bra internet på nästa hotell bara!
Last day in Bohol.

Idag är vår sista heldag här i Bohol för imorgon åker vi tillbaka till Cebu igen för att upptäcka mactan. Ska bli så skönt att komma dit då vi har gym osv på vårat hotell då igen :) 
Både jag och Wictoria har blivit beroende i kex som heter FITA här, de är typ helt smaklösa men ändå supergoda och eftersom vi varit så duktiga med att ej äta godis osv så tyckte vi att vi var värd dom framför en film nu. 
Klockan är bara 15:20 men vi är så fruktansvärt trött på att sola, märks att man gjort det länge nu... 


Mangoooo <3

Ding ding dong, precis varit ut och käkat middag, riktigt mumsigt var det idag må jag säga och jag måste bara säga att har man ej varit i Filippinerna och smakat deras mango så har garanterat missat något!!! 
Jag har aldrig i mitt liv varit så beroende av mango som jag är här, vi äter mango varje dag och dricker mango juice också, den är magisk och jag kommer sakna den om någonting när vi ska lämna detta land! 

Nu är det bedtime för oss som gäller! Natti natti sweden!