Inget internet


Fortfarande inget internet, vill typ grina pga kan ej kolla film eller blogga eller någonting...
Kan knappt använda telefonen med wi-fi :( 
Just nu använder jag mitt mobilsurf men har bara 1gb kvar på 11dagar så det går inte att använda det allt för mycket heller.. Tänkte bara berätta för er att jag ej har möjlighet att blogga riktigt ännu men det kommer såfort jag har möjligheten. 

Idag var vi i parken och lekte då det helt plötsligt började SPÖregna så vi lära springa hem, genomblöta var vi alla 3 iallafall, barnen tyckte det var roligt.. Haha

Slut på internet

Har ju sagt att jag ska updatera er om helgen men internet här hemma är typ slut så det går inte att använda det knappt, Andy ska fixa det imorgon förmodligen så jag uppdaterar såfort det går! :) 
Idag har vi bara varit på leklandet och sen tagit det lugnt, kommer sakna mina fina pojkar så mycket när jag lämnar dom.. 


On the bus!!

Nu sitter vi på bussen påväg hem igen, tråkigt men that's life. 
När vi kommer in i Queensland igen så skiljer det bara 8h mellan mig å swe, Sverige har ju gått över till sommartid så  de betyder en timme mindre i tidsskillnad :)
Kommer berätta mer om helgen imorgon eller någonting för är inte hemma förrens vid 9 tiden ikväll och då kallar BECK och sängen! WOHO.