lördag - wet and wild

Idag vaknade jag och Ebba upp vid halv 8 och åkte iväg mot Ryans simskola (Ryan är Ebbas värdbarn) efter hans simskola åkte jag och Ebba mot wet'n'wild, det är ett vattenland här på guldkusten och det var riktigt roligt! Vi hann vara där till ungefär 15:30 och då stängde dom pga att det skulle komma en storm vilket det gjorde, regnade och blixtrade som tusan!! 
Vi tog bussen/tåget hem till Ebba och har varit här sedan dess, riktigt oklart vad vi ska göra nu men det kanske blir lite kortspel eller nått :) 

Från underbart väder till
Mörka moln och sedan spöregn + åska på ca 5min.

Genomblöta tjejer i väntan på tåget hem
Tackar denna magiska väska som skyddade våra värdesaker i spöregnet.
(Fick den av min pappa, en riktigt praktisk väska! ) 
Från världens hemskaste väder till oerhört fint väder igen på två sekunder?! Vädret leker med oss.

När vi kom hem fick vi pannkakor av Jo (Ebbas värdmamma) Visiting EbbaIdag har varit en trevlig och lugn dag, vid ca halv 4 så tog jag å Anneli bilen till tågstationen (jag fick köra och det går superbra faktiskt) hoppade av där och tog tåget mot Ebba och nu är jag här hos henne :D ska hoppa ner i poolen nu och testa min gopro för första gången under vatten, awesome! :D

Pictures makes me happy.

Hittade en ram i mitt rum som jag fick ta och sätta in lite bilder i, ångrar mig så himla mycket att jag ej hade fler bilder med mig och att jag glömde fotot på min tv bänk hemma :( 
Hade åtminstone med mig lite bilder och fotot på min underbara lillasyster så det var ju bra! Ska framkalla några bilder  nästa vecka eller nått så jag får lite mer kärlek i mitt rum :) 


Har även kört bil för första gången här i Australien idag, det gick jättebra och Annelie tyckte detsamma så det var skönt :) 
Vädret är på topp och i eftermiddag ska jag bege mig mot guld kusten för att spendera helgen med Ebba :) amazing!